Aktivnosti

26.7.2016.

Flâneuri u noći s knjigom

Tinejdžeri koji vole knjige okupljaju se u čitateljskom klubu Flâneuri, a za kraj ove školske godine proveli smo noć s knjigom u Gradskoj knjižnici Subotica.

Putem Skypea povezali smo se s našim prijateljima iz Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek i razgovarali o omiljenim književnim žanrovima, ljetnim aktivnostima, čitateljskim klubovima, filmovima i knjigama. Nakon toga smo se družili s odabranim domaćim i stranim književnicima, sastavili smo vlastite priče koje smo dramatizirali i odglumili u improviziranom kazalištu. Bilo je tu nevjerojatnih i nesvakidašnjih kombinacija likova iz različitih knjiga u još interesantnijim situacijama. Gledali smo i film snimljen po knjizi. Sve vrijeme smo bili u dobrom društvu knjiga te smo zadovoljni zaspali u prekrasnoj čitaonici.

Bio je ovo nesvakidašnji događaj u društvu istomišljenika, ljubitelja knjige i čitanja, koji ćemo sigurno ponoviti.

Foto galerija

1 2 3
 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“