Aktivnosti

17.12.2018.

Kreativnost kao inovativna usluga za mlade na primjeru Gradske knjižnice Subotica

„Kreativnost kao inovativna usluga za mlade na primjeru Gradske knjižnice Subotica” tema je izlaganja koje je Bernadica Ivanković, urednica kulturnih programa Gradske knjižnice Subotica održala na XV. Međunarodnoj Konferenciji Knjižničarskog društva Srbije. Konferencija je održana od 12. do 14. prosinca 2018. godine u Beogradu i Čačku na temu „Inovacije i trendovi u Knjižničarstvu” a bila je i u znaku proslave jubileja, 70 godina od izlaženja prvog broja časopisa „Bibliotekar”.

Na svečanoj sjednici skupštine Knjižničarskog društva Srbije dodijeljene su i nagrade Društva. Nagradu Zapis primila je prof. dr. Desanka Stamatović, nagradu Najbolji knjižničar dobile su Tatjana Živković (Narodna knjižnica „Ilija M. Petrović”, Požarevac) i Žaklina Nikolić (Knjižnica Centar za kulturu Kladovo) dok je nagrada Stojan Novaković pripala autoricama Dragani Milunović (Narodna knjižnica Srbije) za knjigu „Tekst u govor” i Ljiljani Kosijer (Gradska knjižnica u Novom Sadu) za knjigu „Kriza čitanja među osnovnoškolcima i modeli ublažavanja njenih posljedica”.

Foto galerija

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“