Kviz „Čitam i skitam“

1.2.2019.

U novoj sezoni kviza „Čitam i skitam” čitamo o prijateljstvu

Prijateljstvo – tema je XI. Kviza za poticanje čitanja „Čitam i skitam”, saopćeno je danas na konferenciji za novinare održanoj u Gradskoj knjižnici Subotica. Već tradicionalno tijekom veljače i ožujka za učenike osnovnoškolske dobi koja nastavu pohađaju na srpskom, mađarskom i hrvatskom jeziku subotička knjižnica organizira online kviz s ciljem promoviranja i razvijanja ljubavi prema knjizi i čitanju. Pitanja su ista na sva tri jezika i za sve uzrasne dobi. Sudionici kviza trebaju pročitati ponuđene tekstove koji govore o prijateljstvu (bajka Bremenski gradski svirači, ulomke iz romana Pustolovine Toma Sawyera i Medo Winnie zvani Pooh i određene basne) i točno popuniti online upitnik na mrežnoj stranici subiblioteka.rs do 31. 03. 2019. kako bi sudjelovali u javnom izvlačenju nagrada 2. travnja na Međunarodni dan knjige za djecu. I ove godine bit će osigurano mnoštvo vrijednih nagrada među kojima je glavna nagrada bicikl.

Budući da je za sudjelovanje u kvizu potrebno biti član, subotička knjižnica je omogućila obnavljanje članarine po promotivnoj cijeni od 300 dinara.

Foto galerija

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“