Kviz „Čitam i skitam“

1.2.2021.

Drveće, tema XIII. Kviza „Čitam i skitam”

„Gdje god nađeš zgodna mjesta, tu drvo posadi”, slogan je XIII. Kviza za poticanje čitanja „Čitam i skitam” koji je danas započeo. Tim povodom u Gradskoj knjižnici Subotica održana je konferencija za novinare. Kao i prethodnih godina kviz je namijenjen učenicima osnovnih škola u Subotici i okolici, članovima subotičke knjižnice i provodi se na srpskom, mađarskom i hrvatskom jeziku tijekom veljače i ožujka. Potrebno je pročitati ponuđene tekstove i proučiti određene online izvore posvećene drveću koji se nalaze na mrežnoj stranici Gradske knjižnice Subotica te točno popuniti online upitnik. Izvlačenje nagrada bit će 6. travnja kada ćemo obilježiti Međunarodni dan knjige za djecu. Kao i do sada tijekom trajanja kviza omogućeno je učlanjenje i obnova članstva po cijeni od 300 dinara.

U cilju zaštite i sigurnosti svih sudionika te zbog nepredvidljive epidemiološke situacije vezane uz COVID-19 sa svakom školom pojedinačno bit će dogovoren model prezentacije kviza učenicima. Budući da ne postoji mogućnost ulaska u škole aktivnosti će se realizirati putem online prezentacija koje mogu biti uživo uz interakciju s djecom ili/i putem emitiranja snimka predstavljanja kviza koji će pripremiti informatorice Dječjeg odjela i organizatorice kviza.

Detaljnije o Kvizu pročitajte na http://www.subiblioteka.rs/hr/kviz-citam-i-skitam/

Foto galerija

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“