Kviz „Čitam i skitam“

1.2.2022.

Mitovi i legende tema XIV. Kviza „Čitam i skitam”


Povodom početka četrnaeste sezone Kviza „Čitam i skitam” u Gradskoj knjižnici Subotica 1. veljače 2022. godine održana je konferencija za novinare. Kao i do sada, kviz je namijenjen učenicima osnovnih škola u Subotici i okolici, članovima subotičke knjižnice i njezinih prigradskih ogranaka a provodi se na srpskom, mađarskom i hrvatskom jeziku tijekom veljače i ožujka. Tema kviza su mitovi i legende a potrebno je pročitati ponuđene tekstove, skenirati QR kod ili proučiti određene online izvore te točno popuniti online upitnik koji se nalazi na mrežnoj stranici Knjižnice. Izvlačenje nagrada bit će 4. travnja 2022. godine kada ćemo obilježiti i Međunarodni dan knjige za djecu. Tijekom trajanja kviza omogućeno je učlanjenje i obnova članstva po cijeni od 300 dinara.

U cilju zaštite i sigurnosti svih sudionika te zbog nepredvidljive epidemiološke situacije vezane uz COVID-19 sa svakom školom pojedinačno bit će dogovoren model prezentacije kviza učenicima.

Detaljnije o Kvizu pročitajte na http://www.subiblioteka.rs/hr/online-kviz/.

Foto galerija

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“