Kviz „Čitam i skitam“

25.3.2013.

Uskoro svršetak Kviza za poticanje čitanja “Čitam i skitam”

Pozivamo Vas na završnu svečanost i izvlačenje nagrada u povodu svršetka Kviza za poticanje čitanja “Čitam i skitam” koje će biti održano u utorak, 2. travnja 2013.godine na Međunarodni dan Dječje knjige u čitaonici Gradske biblioteke. Početak je u 12 sati.

Istodobno podsjećamo vas da do nedjelje, 31. ožujka 2013. godine možete popuniti on-line upitnik na http://www.subiblioteka.rs/hr/kviz-citam-i-skitam/ i tako sudjelovati u Kvizu. Za sve sudionike pripremili smo stotinak vrijednih nagrada (bicikl, roleri, lopte, izleti iznenađenja, USB memorije, slatkiši, ulaznice za Dječje kazalište, Mc Donald's obroci, školski pribor, knjige ...).
Vrijedi se potruditi.

Ne zaboravite da je jedini uvjet za sudjelovanje u kvizu biti član Gradske biblioteke, te do četvrtka, 28.ožujka 2013. možete se učlaniti na godinu dana ili obnoviti svoje članstvo po promotivnoj cijeni od samo 300 dinara. Iskoristite ovu mogućnost.

Voli Vas i s radošću očekuje 

Gradska biblioteka Subotica

Foto galerija

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“