Kviz „Čitam i skitam“

26.3.2014.

Završna priredba i izvlačenje nagrada u okviru Kviza „Čitam i skitam”

Pozivamo Vas na završnu svečanost i izvlačenje nagrada u povodusvršetka Kviza za poticanje čitanja Čitam i skitam” koje će biti održano u srijedu, 2. travnja 2014. godine na Međunarodni dan knjige za djecu u čitaonici Gradske knjižnice Subotica. Početak je u 12 sati.

Ujednopodsjećamosve učenike da do ponedjeljka, 31. ožujka 2014. godine mogu popuniti on-line upitnik na http://www.subiblioteka.rs/hr/kviz-citam-i-skitam/ i tako sudjelovati u Kvizu. Za sve sudionike pripremili smo oko 150vrijednih nagrada (bicikl, izlet, USB memorije, slatkiši, ulaznice za Dječje kazalište, 3D kino, ZOO vrt, Mc Donald's obroci, školski pribor, knjige, majice ...). Vrijedi se potruditi.
Istodobno Vas podsjećamo da je jedini uvjet za sudjelovanje u kvizu biti član Gradske biblioteke, tedo ponedjeljka, 31. ožujka 2014.djeca osnovnoškolskog uzrasta mogu se učlaniti na godinu dana ili obnoviti svoje članstvo po promotivnoj cijeni od 300 dinara. Iskoristite ovu mogućnost.

Voli Vas i s radošću očekuje

Gradska knjižnica Subotica

Foto galerija

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“