Preporučamo

Bruno Šimleša:
Škola života

Škola života

Bruno Šimleša mladi je hrvatski autor knjiga popularne psihologije koji na originalan način iznosi osnovne životne istine i budi u čovjeku želju da dosegne najviše visine duha i ljubavi. Knjiga „Škola života“ prvi puta je objavljena 2009. godine, a od onda je prodana u preko 15 000 primjeraka u Hrvatskoj.

Ova škola ima najambicioznije moguće gradivo i najuzvišeniji cilj – ona vas želi naučiti kako da živite sretno! Kako da doista živite, a ne samo preživljavate. U ovoj ćete školi naučiti kako da svoj život ne shvaćate kao generalnu probu, već da ga živite vrhunski punim plućima. Neki od osnovnih svakodnevnih pojmova bivaju raskrinkani na stranicama ove knjige, kao što su savršenost, kompromis i kopromitiranje, duhovnost, vjerovanje prema namjeri, a ne ishodu.

Sreća je nadohvat našeg srca i uma. Krenite na put preodgajanja sebe uz praktična i primjenjiva rješenja iz ove knjige. Raširite krila i prepoznajte zakone života ispisane baš za vas!

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“