Preporučamo

Sascha Arango:
Istina i druge laži

Istina i druge laži
„Muškarac je sam svoj najveći neprijatelj; ženin najveći neprijatelj je druga žena.”

Honor, Obradin, Gisbert Fasch, Henry Hayden, Jenssen samo su neki od likova njemačkog pisca Sasche Aranga iz psihološkog trilera „Istina i druge laži“.
Radnja ispunjena prevarama i ubojstvima smještena je oko pisanja knjiga i izdavaštva. Razmišljanja glavnog junaka Henryja prikazana su u brzim izmjenama, baš na način kako bi funkcionirao um nekog prikrivenog psihopata. Ponekad bude i čitatelju teško odijeliti istinu od laži, zbilju od fikcije, stvarnost od halucinacija. Henryjevi postupci su nerijetko hiroviti i neočekivani, ali istovremeno uvijek proračunati i, doslovno, do najluđih sitnica razrađeni.

„U meni nema istine. Istinu su požderale ribe, istina je spaljena u peći, istina je pepeo.”

„Istina i druge laži“ je napet i dinamično pisan roman, sa sasvim dovoljno preokreta i tajni da zadrže pažnju čitatelja. Uključite se u Henryjev svijet i otkrijte hoće li se i kako izvući iz klupka vlastitih neistina.
 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“