Preporučamo

Lincoln Peirce:
Natko veliki

Natko veliki

Ljubitelji duhovitog serijala „Gregov dnevnik” Jeffa Kinneya dobili su još jednog genijalca u čijim će nenamjernim nestašlucima sigurno uživati.

Riječ je o serijalu „Natko Veliki” čiji je pisac i crtač stripova Lincoln Peirce dospio na listu najprodavanijih naslova New York Timesa. Natko je preveden na 19 jezika u 17 zemalja, a posjeduje i svoju blog stranicu. Natko je učenik šestog razreda, koji zna da je rođen za nešto veliko, ali još uvijek ne zna što je to i, iako se trudi da postane slavan i sjajan, nekako mu to ne polazi baš od ruke i nevolje se nižu jedna za drugom. Usprkos nevoljama on ostaje „kul” i ide dalje. Knjiga je napisana u stripovskoj maniri s puno crteža i razgovornih oblačića, što doprinosi privlačnosti i olakšava čitanje.


Nakon prvog dijela „Natko veliki - nitko kao Natko” slijedi i drugi „Natko veliki- uzvraća udarac”.

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“