Preporučamo

Morea Banićević:
Demon školske knjižnice

Demon školske knjižnice

Ako imate bilo kakve dvojbe o knjigama, pročitajte svakako Demon školske knjižnice jer ćete otkriti da svaka knjiga ima ono nešto i da postoje knjige koje su zabavne, zanimljive i vode vas u novi svijet.

Oduševit će Vas ova napeta i vješto napisana priča o šesteročlanoj skupini prijatelja dvanaestogodišnjaka (četiri dječaka i dvije djevojčice) koja provodi naizgled uobičajen život ispunjen dječjim nestašlucima, prepirkama, prijateljstvom i prvim simpatijama i koji se zapliće kad jedan od dječaka dobije kaznenu zadaću u kojoj mora opisati lik iz zadane knjige.

U knjizi posuđenoj u knjižnici sasvim neočekivano nailazi na olovkom ispisanu poruku koja se zagonetno pojavljuje svaki put kad je obriše. U slučaj se uključu i ostali članovi družine te svi zajedno kreću u rješavanje zagonetki koje se pojavljuju na vrlo neobične načine, odnosno svaka upućuje na novu knjigu s novom porukom i tako dalje. A tamo... jedan fantastičan svijet s nekoliko izgrađenih knjižnica, a sve su, osim najnovije, izgorjele u požarima. Tko je kriv za to... otkrijte sami!

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“