Preporučamo

Aaron Blabey:
Loši momci

Loši momci

Oni su Gospodin Vuk, Pirana, Zmija i Morski Pas, četiri lika zloglasne reputacije kojih se uvijek svi boje i smatraju ih oličenjem zla. Međutim oni ne žele više biti loši momci već su se odlučili udružiti i činiti dobra djela. Ovo će biti urnebesne priče (jer postoji čitav serijal) koje će vas „prikovati” za knjigu i tražit ćete još.

Za početak, ovi bivši loši momci odreći će se proždiranja svih koji ih naljute ili im se ne sviđaju i umjesto toga – jest će kolačiće. Simpatično, zar ne? Zatim kreću u traženje nevolja: prva postaja – spašavanje mice mace sa stabla. Jedini je problem što ih mačka ne doživljava kao spasitelje kad vidi njihove strašne zube dok oni misle kako joj se poticajno smiješe. Kako to završava i koja je njihova sljedeća avantura potražite na stranicama ove svjetski poznate knjige (u svijetu je prodana u 10 milijuna primjeraka i objavljena u 41 zemlji svijeta) po kojoj DreamWorks priprema film koji bi u kina trebao stići vrlo skoro, već u proljeće 2022.

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“