Vijesti

15.4.2013.

Predstavljanje knjige Ise Planića "Planinski vrhovi Srbije"

Srdačno Vas pozivamo na predstavljanje knjige Ise Planića "Planinski vrhovi Srbije" koje će se održati 23. travnja 2013. godine s početkom u 19 sati u čitaonici Gradske biblioteke.

Osim autora, profesora zemljopisa, alipinista i ravnatelja Politehničke škole Ise Planića, o knjizi će govoriti i zamjenik pokrajinskog tajnika za sport i mladež Miodrag Jovović.


Knjiga "Planinski vrhovi Srbije" priređena je kao vodič i priručnik namijenjen prvenstveno planinarima, no, ona može poslužiti i kao turistički vodič. U knjizi su detaljno prikazani kartografski podaci o 3.215 planinskih vrhova Srbije. Osim toga, priređena je i elektronska baza podataka o ovoj knjizi, te se na ovaj način planinari mogu upoznati i vidjeti kako određeni reljef, planina i vrh izgledaju realno, u prirodi.Dobro nam došli!

Foto galerija

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“