Vijesti

21.4.2013.

Raspored rada čitaonice Gradske knjižnice i kulturni program za razdoblje od 20. do 27. travnja 2013. godine

Kako bismo izašli u susret Vama, našim dragim korisnicima, svakoga ćemo tjedna na našim web i facebook stranicama objavljivati raspored rada čitaonice Gradske knjižnice, kao i raspored kulturnih događanja za predstojeći tjedan. Dobro nam došli!

U utorak, 23. travnja 2013. godine, na Svjetski dan knjige i autorskih prava čitaonica Gradske knjižnice radit će s korisnicima do 18.00 sati. U 19 sati održat će se predstavljanje knjige Ise Planića “Planinski vrhovi Srbije”. O knjizi će osim autora govoriti i Miodrag Jovović.

U srijedu, 24. travnja 2013. godine, čitaonica će radit s korisnicima do 18:30 sati. U 19 sati održat će se promocija časopisa "Majdan".

U petak, 26. travnja 2013. godine, naša će čitaonica korisnicima biti na raspolaganju do 19 sati, budući da će u 19.30 sati nakladnička kuća "Napkút" iz Budimpešte predstaviti časopis "Napút".

Dobro nam došli!

Foto galerija

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“