Vijesti

25.3.2011.

Uskoro svršetak Kviza za poticanje čitanja “Čitam i skitam”

Draga djeco,

podsjećamo Vas da se bliži svršetak Kviza za poticanje čitanja "Čitam i skitam" i da do kraja mjeseca, točnije 31. ožujka 2011. godine možete donijeti svoje popunjene upitnike. Stoga požurite. Za sve one koji sudjeluju u Kvizu pripremili smo stotinjak vrijednih nagrada (bicikl, roleri, lopta, izleti iznenađenja, besplatni internet sati, Mcdonald's obroci, školski pribor, knjige ...) Vrijedi se potruditi. Imate još dovoljno vremena uključiti se i ispuniti upitnike, ukoliko to još niste učinili. Posjetite našu internetsku stranicu subiblioteka.rs ali i Dječji odjel kako biste dobili potrebne informacije, upitnik i materijal za rad.
Izvlačenje nagrada bit će na Međunarodni dan dječje knjige, u subotu 2. travnja 2011. godine u 9.30 sati. Očekujemo Vas!!!

Istodobno Vas podsjećamo da je jedini uvjet za sudjelovanje u kvizu da ste članovi Gradske biblioteke, a tijekom kviza, do 31.ožujka 2011. možete se učlaniti na godinu dana ili obnoviti svoje članstvo po promotivnoj cijeni od samo 150 dinara. Iskoristite ovu mogućnost.

Voli Vas i s radošću očekuje


Gradska biblioteka Subotica

Foto galerija

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“