Vijesti

2.3.2014.

Raspored rada čitaonice i kulturni program za razdoblje od 3. do 9. ožujka 2014. godine

U ponedjeljak, 3. ožujka, u čitaonici Znanstvenog odjela s početkom u 19 sati Valerio Orlić, hrvatski književnik predstavit će svoj književni opus. Moderatorica večeri bit će Dijana Uherek Stevanović. Čitaonica će s korisnicima raditi do 18,30 sati.

Predstavljanje knjige autora Csabe Szikore i Andreje Turi pod naslovom „Mogla bi biti i tvoja priča” bit će održanou utorak, 4. ožujka 2014. godine u 19 sati u čitaonici Znanstvenog odjela. Moderatorica večeri je Eszter Berényi.Čitaonica će korisnicima biti na raspolaganju do 18,30 sati.

Zonska smotra recitatora bit će održana u petak, 7. ožujka, u čitaonici Znanstvenog odjela s početkom u 10 sati. Usluge čitaonice Znanstvenog odjela bit će pružane do 15,30 sati u Američkom kutku a potom ponovo u čitaonici.

Dobro nam došli!

Foto galerija

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“