Vijesti

7.3.2014.

Predstavljanje knjige „Ilustrirana enciklopedija rok glazbe u Vojvodini 1963.-2013.“ Bogomira Bogice Mijatovića

Srdačno Vas pozivamo na predstavljanje knjige Bogomira Bogice Mijatovića „Ilustrirana enciklopedija rok glazbeu Vojvodini 1963.-2013.“koje će biti održano u utorak, 11. ožujka u čitaonici Gradske knjižnice Subotica s početkom u 19 sati. Na predstavljanju će pored autora o enciklopediji govoriti OttmarHegedűsi Leonid Pilipović.

 

„Ilustrirana enciklopedija rok glazbe u Vojvodini 1963.-2013.“ je veliko putovanje kroz glazbu, ljude, nadnevke, sudbine, klubove, gitarijade, festivale, izdavače, koje osvjetljava jedno razdoblje s manje znanim, a dragocjenim pričama.

Enciklopedija je plod dugogodišnjeg istraživačkog rada autora, koji je svoje višedecenijsko iskustvo upotpunio svjedočenjima brojnih autora koji su tijekom posljednjih pola stoljećasudjelovali u stvaranju i razvoju rok kulture u Vojvodini.

 

Dobro nam došli!

Foto galerija

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“