Vijesti

9.3.2014.

Raspored rada čitaonice i kulturni program za razdoblje od 10. do 16. ožujka 2014. godine

Srdačno Vas pozivamo na predstavljanje knjige Bogomira Bogice Mijatovića „Ilustrirana enciklopedija rok glazbe u Vojvodini 1963.-2013.” koje će biti održano u utorak, 11. ožujka u čitaonici Gradske knjižnice Subotica s početkom u 19 sati. Na predstavljanju će pored autora o enciklopediji govoriti OttmarHegedűsi Leonid Pilipović. Čitaonica će korisnicima biti na raspolaganju do 18,30 sati.


U srijedu, 12. ožujka, u čitaonici Znanstvenog odjela u 19 sati bit će održano predavanje na temu promoviranja turizma. Predavanje će biti na mađarskom jeziku. Čitaonica će s korisnicima raditi do 18,30 sati.

Učenici Glazbene škole će u četvrtak, 13. ožujka, održati koncert u čitaonici Znanstvenog odjela. Početak je u 19 sati. Toga dana Čitaonica će za korisnike biti otvorena do 18,30 sati.

Radni tjedan završavamo predstavljanjem knjige Zvonka Sarića „Povjeruj u vlastitu smrt” koje će biti u petak, 14. ožujka u čitaonici Znanstvenog odjela u 19 sati. O knjizi poezije pored autora govorit će i Nedim Sejdinović, književnik i urednik Nakladničke kuće „Cenzura”, kao i književnik Milovan Miković. U glazbenom dijelu programa nastupit će „Wooden Ambulance”.


Dobro nam došli!Foto galerija

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“