Vijesti

23.3.2014.

Raspored rada čitaonice i kulturni program za razdoblje od 24. do 30. ožujka 2014. godine

U srijedu, 26. ožujka, u čitaonici Znanstvenog odjela s početkom u 19 sati bit će održano predavanje na temu promoviranja turizma. Predavanje će biti na mađarskom jeziku. Čitaonica će s korisnicima raditi do 18,30 sati.

U čitaonici Znanstvenog odjela poetsko-glazbenu večer priredit će Klub ljubitelja umjetnosti „Életjel“, u četvrtak, 27. ožujka. Početak je u 19 sati. Čitaonica će korisnicima biti na raspolaganju do 18 sati.

U okviru „Dana Dezsőa Kosztolányija“ u petak, 28. ožujka, u čitaonici Znanstvenog odjela bit će održano natjecanje srednjoškolaca pod nazivom „Zagonetka Kosztolányi“. Početak je u 10 sati. Znanstveno savjetovanje na temu kritičkog izdanja djela Dezsőa Kosztolányija bit će u subotu, 29. ožujka, također u čitaonici Znanstvenog odjela s početkom u 10 sati.

U petak, 28. ožujka, usluge čitaonice Znanstvenog odjela bit će pružane do 15 sati u Američkom kutku, a potom ponovno u čitaonici. Sutradan, u subotu, 29. ožujka čitaonica neće raditi zbog održavanja savjetovanja.
Hvala na razumijevanju.

Dobro nam došli!

Foto galerija

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“