Vijesti

31.3.2014.

Raspored rada čitaonice i kulturni program za razdoblje od 31. ožujka do 6. travnja 2014. godine

Predstavljanje knjige Marija Liguorija „Sedam jesenjih priča” bit će održano u utorak, 1. travnja 2014. godine, u čitaonici Gradske knjižnice Subotica s početkom u 19 sati. Pored autora o knjizi će govoriti prof. dr. Dragan Prole, filozof i Ildikó Lovas, književnica. Čitaonica će korisnicima biti na raspolaganju do 18,30 sati.

Srdačno Vas pozivamo na završnu manifestaciju i javno izvlačenje nagrada u okviru Kviza za poticanje čitanja „Čitam i skitam” koje će biti održano u srijedu, 2. travnja 2014. godine u 12 sati u čitaonici Gradske knjižnice Subotica. Kviz je namijenjen učenicima svih osnovnih škola u Subotici i okolici a realizira se već šestu godinu na sva tri službena jezika Grada Subotice (srpskom, mađarskom i hrvatskom jeziku). Inače, 2. travnja je Međunarodni dan knjige za djecu i zbog važnosti akcije i Kviza „Čitam i skitam”, Subotica će biti domaćin nacionalne proslave ove značajnog nadnevka, saopštili su iz srpske sekcije IBBY – Međunarodnog vijeća književnosti za djecu i mladež (International Board on Books for Young People). Usluge čitaonice do 15 sati bit će pružane se u prostorijama Američkog kutka.

U četvrtak, 3. travnja, u čitaonici Znanstvenog odjela s početkom u 19 sati bit će održano predavanje na temu promoviranja turizma. Predavanje će biti na mađarskom jeziku. Čitaonica će s korisnicima raditi do 18,30 sati.

Vukova zadužbina će u petak, 4. travnja, u čitaonici Znanstvenog odjela s početkom u 19 sati promovirati svoj rad. Svi zainteresirani građani su pozvani na ovo predstavljanje gdje će pored upoznavanja s radom zadužbine biti riječi i o životu i radu Vuka Stefanovića Karadžića. Čitaonica će korisnicima biti na raspolaganju do 18,30 sati.

Dobro nam došli!

Foto galerija

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“