Vijesti

9.6.2011.

Nobelovac u Subotici

Gradska biblioteka Subotica u suradnji s udruženjem „Electe" priređuje proslavu 50. obljetnice dodjele Nobelove nagrade piscu Ivi Andriću. Uspomenu na najznačajniji dan za književnost prostora bivše Jugoslavije i Republike Srbije obilježit ćemo manifestacijom Nobelovac u Subotici.

Za goste smo pripremili izložbu časopisa i knjiga koje povezuju nagrađenog pisca s našim gradom. Zadovoljstvo nam je najaviti doc. dr. Slobodana Vladušića - pisca, esejista i predavača na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu čiji će govor uveličati ovaj jubilej. Osim izložbe, posjetitelji će moći uživati u klavirskom koncertu dviju pijanistica: Enikő Görög i Miljane Ivanković, članica subotičkog udruženja „Electe".

Pozivamo sve sugrađane da svojim prisustvom uveličaju ovu svečanost koja će se održati u petak, 10. lipnja 2011. godine s početkom u 19,00 sati u Čitaonici Gradske biblioteke Subotica. Očekujemo Vaš dolazak!

Foto galerija

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“