Vijesti

20.4.2015.

Raspored rada čitaonice i kulturni program za razdoblje od 20. do 26. travnja 2015. godine

Književna večer Brankice Damjanović, autorice knjige „Dobro je...“ bit će održana u ponedjeljak, 20. travnja 2015. godine s početkom u 18,30 sati u čitaonici Gradske knjižnice Subotica. Čitaonica će s korisnicima raditi do 18 sati.

U srijedu 22. travnja 2015. godine će u čitaonici Gradske knjižnice Subotica biti predstavljena knjiga „Saglasja“ prof. dr. Voje Kovačevića. Početak je u 19 sati. Pored autora o knjizi će govoriti dr. Milo Lompar i dr. Jovo Radoš. Čitatelji će čitaonicu moći koristiti do 18,30 sati.

Izložba crteža, grafika i ilustracija Lászla Szalme, u povodu 10. godišnjice njegove smrti, bit će otvorena u četvrtak 23. travnja 2015. godine u 18 sati u Maloj galeriji Gradske knjižnice Subotica.

Srdačno Vas pozivamo na razgovor s piscem prof. dr. Julijanom Tamašem u četvrtak, 23. travnja 2015. godine s početkom u 19 sati u čitaonici Gradske knjižnice Subotica. Razgovor će voditi Nikola Šanta, glavni urednik Novinsko-nakladničke ustanove Ruske slovo. Čitaonica će korisnicima biti na raspolaganju do 17 sati.

U petak, 24. travnja 2015. godine u čitaonici Gradske knjižnice Subotica bit će održano Međunarodno natjecanje tamburaša – II. Tambura instrumental festival s početkom u 9 sati. Po završetku bit ćepriređen gala koncert solista i komornih orkestara, pobjednika ovog natjecanja s početkom u 17,15 sati. Organizator II. Tambura instrumental festivala je Hrvatska glazbena udruga „Festival bunjevački pisama” u suorganizaciji s Glazbenom školom Požege iz Republike Hrvatske. Toga dana čitaonica Znanstvenog odjela neće biti otvorena za čitatelje nego će usluge biti pružane u Američkom kutku.


Dobro nam došli!

Foto galerija

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“