Vijesti

27.5.2015.

Raspored rada čitaonice Gradske knjižnice Subotica i kulturni program za razdoblje od 25. do 31. svibnja 2015. godine

Srdačno Vas pozivamo na predstavljanje knjige „Trideset i nešto”autorice Sanje Škorić koje će biti održano u srijedu, 27. svibnja 2015. godine s početkom u 19 sati u čitaonici Gradske knjižnice Subotica. Čitaonica će korisnicima biti na raspolaganju do 18,30 sati.
 
Promocija knjige Tibora Spiegela „Ja sam Amerikanac” bit će održana u četvrtak, 28. svibnja 2015. godine u čitaonici Gradske knjižnice Subotica. Početak je u 19 sati. Pored autora o knjizi će govoriti i János Németh, Đorđe Dragojlović, Teréz Szabó Hangya i Nikola Perušić. Knjiga je objavljena na mađarskom jeziku. Usluge čitaonice će korisnicima biti dostupne do 18 sati.
 
U okviru pratećeg programa Festivala „Omladina” u Gradskoj knjižnici Subotica u petak, 29. svibnja 2015. godine, s početkom u 18 sati bit će održana pjesnička večer članova skupine za kulturni razvoj i aktivizam – UrLik nakon čega će nastupiti Jason Haines iz sastava Maple & Mahogany a potom i Goran iz sastava Wooden ambulance.Festival „Omladina”organizira Kancelarija za mlade Grada Subotice i Grad Subotica. Čitaonica će za korisnike biti otvorena do 17 sati.

Dobro nam došli!

Foto galerija

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“