Vijesti

23.7.2015.

Natječaj za izradu novog vizualnog identiteta logoa Gradske knjižnice Subotica

U povodu obilježavanja 125 godina od osnutka, Gradska knjižnica Subotica raspisuje natječaj za novi vizualni identitet - logo ustanove.

Rok za predaju idejnih rješenja je 5. rujna 2015. godine.

Zainteresirani mogu konkurirati s najviše tri prijedloga za idejno rješenje koje može biti tekstualno, vizualno ili kombinirano a uvjet za sudjelovanje na natječaju je da prijedlozi u sebi sadrže jedan od simbola zgrade – čuvene atlase vajara Edea Telcsa. Podsjećamo da je zgradu u kojoj je danas smještena Gradska knjižnica Subotica projektirao poznati arhitekt Ferenc Raichl.

Također, neophodno je posebno imenovati svaki prijedlog idejnog rješenja a poželjno je i priložiti tekst s kratkim objašnjenjem prijedloga.

Prijedloge idejnih rješenja pošaljite na adrese Gradske knjižnice Subotica putem e-maila: subiblioteka@gmail.com ili poštom (Cara Dušana 2, 24000 Subotica) u elektroničkoj i tiskanoj formi.

Stručno povjerenstvo u sastavu: predsjednik LászlóKapitány, profesor AleksandarBotic i Gábor Szilágyi odlučit će o najboljem idejnom rješenju logoa. Gradska knjižnica Subotica pismeno će obavijestiti sudionike o rezultatima natječaja najkasnije do 5. listopada 2015. godine. Autor najboljeg idejnog rješenja logoa dobit će novčanu nagradu u iznosu od 50.000 dinara.

Predviđeno je da izbor najzanimljivijih prijedloga bude predstavljen na izložbi u okviru programa obilježavanja 125. godišnjice osnutka Gradske knjižnice Subotica.

Prijavom na natječaj zainteresirani se obvezuju prihvatiti sve uvjete natječaja i izjavljuju da su idejna rješenja njihova autorska djela te dase ne krše autorska prava druge osobe.

Objavljivanjem natječaja za idejno rješenje logoa u povodu obilježavanja 125 godina postojanja, Gradska knjižnica Subotica želi u fokus staviti kulturno naslijeđe grada, kao i potaknuti na stvaranje suvremene kreativne umjetnike.

 

Foto galerija

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“