Vijesti

21.8.2015.

Počinje VIII. Etno kamp

U organizaciji Hrvatske čitaonice i logističku potporu Gradske knjižnice Subotica u ponedjeljak, 24. kolovoza počinje VIII. Etno kamp na hrvatskom jeziku koji će trajati do 28. kolovoza. Tijekom ovih pet dana učenici će učiti o svojoj povijesti, tradiciji i baštini Hrvata u Vojvodini kroz razne radionice koje su različitog karaktera (kreativno – manualna, tamburaška, folklorna, moderni ples, dramska, recitatorska - voditeljska, kuharska, duhovna, tradicijsko pjevanje i druge). Kamp će biti održan u dvorištu župe Svetog Roka a u njemu će sudjelovati oko stotinu djece.

Posljednjeg petog dana, u petak 28. kolovoza s početkom u 18 sati djeca će već tradicionalno prirediti prodajnu izložbu svojih uradaka te završnu priredbu na kojoj će pokazati što su naučila u kampu.

Foto galerija

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“