Vijesti

6.6.2016.

Hajdemo čitati skupa!

 

Pozivamo Vas da uveličate i popratite dodjelu nagrada u povodu akcije za poticanje roditelja u čitanju djeci od najmlađeg uzrasta - ,,Hajdemo čitati skupa!” - koju je organizirala Gradska knjižnica Subotica u suradnji s PU ,,Naša Radost”.

Ova akcija je realizirana tako što su se djeca uz pomoć roditelja i odgajatelja učlanila u knjižnicu i posuđivala slikovnice i knjige primjerene svome uzrastu. Roditelji su doma čitali svojoj djeci te su pored dječjih ilustracija zapisivali priče onako kako su ih njihova djeca prepričala. Ovogodišnja kolekcija svezaka mališana iz predškolskih ustanova Subotice, Bačkih Vinograda, Nose, Šupljaka i Hajdukova izložena je već dva tjedna u izlozima Dječjeg odjela knjižnice, a u četvrtak, 9. 6. 2016. godine, u 10 sati bit će proglašenje pobjednika ove akcije u čitaonici Gradske knjižnice Subotica. Oformljeni žiri za odabir najboljih radova uručit će nagrade pobjednicima, a ostalim sudionicima smo omogućili besplatne kreativne radionice tijekom ljeta u knjižnici.

Akcija je trajala od rujna 2015. do svibnja 2016. godine i sprovođena je na tri službena jezika grada Subotice: srpskom, mađarskom i hrvatskom jeziku.

 

Foto galerija

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“