Vijesti

17.8.2016.

Započeo IX. Etno kamp

Kraj raspusta je i ove godine u znaku Etno kampa koji u organizaciji Hrvatske čitaonice i logističku potporu Gradske knjižnice Subotica počinje u ponedjeljak, 22. kolovoza. Kamp se održava već devetu godinu zaredom i u njemu će se djeca osnovnoškolske dobi na prijemčiv ali i suvremen način upoznati sa svojom poviješću, tradicijom i baštinom Hrvata u Vojvodini. Najavljene su razne kreativno-manualne radionice u kojima će polaznici izrađivati različite predmete ali bit će im ponuđen i folklor, tamburaška radionica, folklorna, moderan ples, kuharska, duhovna, dramska, recitatorsko-voditeljska, tradicijsko pjevanje i druge aktivnosti.

IX. Etno kamp trajat će do petka, 26. kolovoza kada će u 18 sati djeca već tradicionalno prirediti prodajnu izložbu svojih uradaka te završnu priredbu na kojoj će pokazati što su naučila u kampu.

Foto galerija

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“