Vijesti

9.10.2016.

PROGRAM PROSLAVE 126. ROĐENDANA KNJIŽNICE

Gradska knjižnica Subotica ove godine proslavlja 126 godina svog postojanja. Ovaj jubilej najstarije ustanove kulture u našem gradu bit će obilježen svečanom akademijom koja će biti održana u četvrtak, 13. listopada, s početkom u 10 sati.

Svečana akademija u čitaonici Gradske knjižnice započet će otvorenjem izložbe posvećene zgradi Gradske knjižnice budući da se ove godine navršava 120 godina od kada ovo impozantno zdanje ukrašava naš grad. Na akademiji će tradicionalno biti proglašena i zavičajna knjiga godine.

Gradska knjižnica Subotica u listopadu ima i nekoliko akcija i pogodnosti za sve građane. Od 10. do 15. listopada, osim 13. kada zbog proslave Knjižnica neće biti otvorena za stranke, građani će se moći učlaniti u Gradsku knjižnicu s 50 posto popusta, tj. po cijeni od 400 dinara. Također, u tom razdoblju moći će vratiti knjige koje su zadržali dulje od dopuštenog bez plaćanja zakasnine. Za srednjoškolce ove pogodnosti važe tijekom cijelog listopada.

Dobro nam došli!

 

Foto galerija

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“