Vijesti

18.8.2017.

Jubilarni Etnokamp

Kraj raspusta je i ove godine u znaku Etnokampa koji u organizaciji Hrvatske čitaonice i logističku potporu Gradske knjižnice Subotica počinje u ponedjeljak, 21. kolovoza, u prostorijama Doma Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini.

Kamp se održava već desetu godinu zaredom i u njemu će se djeca osnovnoškolske dobi na prijemčiv i suvremen način upoznati sa svojom poviješću, tradicijom i baštinom Hrvata u Vojvodini. Najavljene su razne kreativno-manualne radionice u kojima će polaznici izrađivati različite predmete, a bit će im ponuđen folklor i moderni ples, tamburaška, kuharska, duhovna i dramska radionica, tradicijsko pjevanje i druge aktivnosti.

Jubilarni X. Etnokamp trajat će do petka, 25. kolovoza, kada će u 18 sati djeca prirediti tradicionalnu prodajnu izložbu svojih uradaka te završnu priredbu na kojoj će pokazati što su naučila u kampu.

Foto galerija

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“