Vijesti

15.3.2018.

Međuškolska razina „Čitanjem do zvijezda”

Međuškolska razina projekta za poticanje čitanja i kreativnosti „Čitanjem do zvijezda” za učenike subotičkih osnovnih škola bit će održana u srijedu, 21. ožujka 2018. godine u Gradskoj knjižnici Subotica s početkom u 9 sati.
U kvizu znanja natjecat će se šest pobjedničkih ekipa iz osnovnih škola „Matko Vuković” i „Ivan Milutinović” iz Subotice te „Matija Gubec” iz Tavankuta, „Vladimir Nazor” iz Đurđina i „Ivan Milutinović” iz Male Bosne a bit će ocijenjeni i prijavljeni plakati iz ovih škola. Najbolji u obje kategorije putovat će 4. svibnja u Čakovec u Hrvatsku na državno natjecanje gdje će se susresti s učenicima iz cijele Hrvatske.

Organizatori ovog kviza za poticanje čitanja su Hrvatska mreža školskih knjižničara, a u Subotici ga provodi Gradska knjižnica Subotica u suradnji s Hrvatskim nacionalnim vijećem.

Foto galerija

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“