Vijesti

27.4.2018.

Nacionalna razina „Čitanjem do zvijezda” za osnovce

Nacionalno natjecanje u znanju i kreativnosti „Čitanjem do zvijezda” s međunarodnim učešćem za učenike osnovnih škola bit će održano u petak, 4. svibnja 2018. godine u Čakovcu, Hrvatska. Pored brojnih ekipa iz cijele Hrvatske na ovom natjecanju sudjelovat će i učenice OŠ „Matko Vuković” iz Subotice, u kategoriji kviza znanja: Matea Rudinski, Lea Vojnić Đanin i Anamarija Kuntić dok će plakat predstaviti Claudia Karan. Ovo je treća godina sudjelovanja Subotice i nastave na hrvatskom jeziku u ovom interesantnom čitateljskom kvizu.

Organizatori ovog kviza za poticanje čitanja su Hrvatska mreža školskih knjižničara, a u Subotici ga je provela Gradska knjižnica Subotica u suradnji s Hrvatskim nacionalnim vijećem.

Foto galerija

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“