Vijesti

15.5.2018.

Noć muzeja i u Gradskoj knjižnici Subotica

U Noći muzeja, 19. svibnja 2018. godine u Gradskoj knjižnici Subotica, u prostoriji Američkog kutka bit će postavljena izložba fotografija pod nazivom „Climbing to the top”, autora Nore Bognar i Miloša Milenkovića koja prikazuje najuzbudljivije trenutke sportskog penjanja na umjetnoj stijeni iz kuta objektiva. Istodobno će posjetitelji, koji prihvate izazov, imati prigodu isprobati penjanje uz osiguranje sportskih penjača PSK „Spartak” Subotica. Akcija će trajati od 17 do 1 sat iza ponoći.

Na Paliću, u ogranku Gradske knjižnice Subotica tijekom Noći muzeja, 19. svibnja 2018. godine također će biti otvorena vrata za posjetitelje koji će moći pogledati izložbu na temu „Palić: 1945.-1985.”. Izložbom će biti evocirane uspomene iz dana socijalizma. Organizatori izložbe su Povijesni arhiv Subotica i Gradska knjižnica Subotica uz potporu d.o.o. „Park Palić”. Na terasi knjižnice nastupit će bend „Gordan i prijatelji”. Program će trajati od 17 do 22 sata.

Foto galerija

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“