Vijesti

18.8.2018.

Etnokamp od 27. do 31. kolovoza

Hrvatska čitaonica uz logističku potporu Gradske knjižnice Subotica već jedanaestu godinu zaredom organizira Etnokamp za učenike osnovnoškolske dobi na hrvatskom jeziku. Ovogodišnji Etnokamp bit će realiziran u razdoblju od 27. do 31. kolovoza 2018. godine u dvorištu Doma Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini a prijavljen je rekordan broj djece, čak 120.

Kao i prethodnih godina bit će organizirane brojne manualno-kreativne radionice, radionice modernog i tradicijskog plesa, duhovne radionice, tradicijskog pjevanja, jednodnevni izlet te dramska, recitatorsko-voditeljska, tamburaška i kuharska radionica. Djeca će se upoznati s običajem Kraljica te tehnikom pucanja bičevima. Posebna pozornost i ovoga puta bit će posvećena ekološkom osvještavanju djece te će većina radionica biti u ovom duhu.

Posljednjeg, petog dana bit će priređena prodajna izložba dječjih radova nastalih u kampu te priredba za roditelje, rodbinu i prijatelje.

Foto galerija

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“