Vijesti

27.2.2019.

Regionalna razina kviza „Čitanjem do zvijezda” za srednjoškolce

U petak, 1. ožujka 2019. godine nastavlja se kviz znanja i kreativnosti „Čitanjem do zvijezda” kada će biti održana druga, regionalna razina natjecanja za srednjoškolce. Toga dana u podne učenici koji su osvojili dovoljan broj bodova na prvoj razini pristupit će rješavanju online upitnika u cijeloj Republici Hrvatskoj kao i u Subotici. Pored učenika subotičke Gimnazije „Svetozar Marković” Josipe Kujundžić, Zdenka Ivankovića, Daniela Kujundžića, Luke Prćića i Petra Huske u drugoj, regionalnoj razini natjecanja sudjelovat će i Mario Evetović, učenik Politehničke srednje škole koja se od ove godine priključila ovom kvizu za poticanje čitanja. Mario se uz Emanuelu Bošnjak, učenicu subotičke gimnazije natječe i u kategoriji multimedijskoj uratka.

Želimo im svima puno uspjeha u daljnjem natjecanju.

Organizatori ovog kviza za poticanje čitanja su Hrvatska mreža školskih knjižničara, a u Subotici ga provodi Gradska knjižnica Subotica u suradnji s Hrvatskim nacionalnim vijećem.

Foto galerija

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“