Vijesti

12.2.2020.

Promjena termina Općinske i Zonske smotre recitatora

Zbog novonastale situacije i obustave rada u osnovnim i srednjim školama obavještavamo vas da je promijenjen termin održavanja Općinske i Zonske smotre recitatora.

Općinska smotra recitatora za područje Grada Subotica bit će održana u četvrtak, 12. ožujka 2020. godine s početkom u 9 sati u Gradskoj knjižnici Subotica.

Prijave za Općinsku smotru recitatora potrebno je dostaviti na obrascu najkasnije do četvrtka, 5. ožujka 2020. godine na adresu: GRADSKA KNJIŽNICA SUBOTICA, Cara Dušana 2, Subotica.

Zonska smotra recitatora bit će održana za područje Zone sjeverne Bačke i sjevernog Banata, za recitatore iz općina: Subotica, Apatin, Sombor, Bačka Topola, Ada, Senta, Kanjiža i Mali Iđoš u subotu, 21. ožujka 2020. godine s početkom u 10 sati u Gradskoj knjižnici Subotica.

Prijave za Zonsku smotru recitatora potrebno je dostaviti na obrascu najkasnije do srijede, 11. ožujka 2020. godine na adresu: GRADSKA KNJIŽNICA SUBOTICA, Cara Dušana 2, Subotica.

Foto galerija

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“