Vijesti

28.4.2020.

Obavijest

Gradska knjižnica Subotica počet će raditi s korisnicima 4. svibnja 2020. godine. Radno vrijeme u okviru kojeg će korisnici moći koristiti usluge ustanove je radnim danima od 9 do 14 sati. Sukladno pravilima ponašanja tijekom izvanrednih okolnosti izazvanih širenjem koronavirusa, kao i sukladno predloženim mjerama prevencije, korisnici će se prilikom dolaska u knjižnicu morati strogo pridržavati propisanih higijenskih mjera koje će biti navedene na ulazu u Gradsku knjižnicu Subotica. Za početak, otvorit će se šalteri na Posudbenom odjelu za odrasle i Dječjem odjelu, dok će ostali odjeli biti kasnije otvoreni za rad s korisnicima.

Po završetku izvanrednog stanja, korisnicima je ostavljen rok od 30 dana da vrate posuđene knjige iz knjižnice, bez plaćanja zakasnine. Isti rok je predviđen i za učlanjenje korisnika u okviru Dječjeg odjela u okviru akcije „Čitam i skitam”.

 

Foto galerija

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“