Vijesti

10.12.2020.

Školska razina „Mreže čitanja” za srednjoškolce

Prva, školska razina kviza znanja i kreativnosti „Mreža čitanja” koji za učenike srednjih škola u Hrvatskoj ali i Subotici organizira Hrvatska mreža školskih knjižničara održat će se online, 11. prosinca 2020. godine s početkom u 12:00 sati. Kao i prethodnih godina kviz u Subotici provodi Gradska knjižnica Subotica u suorganizaciji s NIU Hrvatska riječ a u njemu sudjeluju učenici Gimnazije Svetozar Marković, Politehničke i Medicinske srednje škole.

Ovogodišnji kviz posvećen je temi „Knjiga, knjižara, knjižnicaa na online testu znanja učenici će odgovarati na pitanja iz prve od ukupno tri odabrane knjige, a to je djelo Nine George: Mala pariška knjižara. Istodobno bit će ocijenjeni i multimedijski uratci poslani na istu temu.

Foto galerija

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“