Vijesti

6.5.2021.

Završna nacionalna razina „Čitanjem do zvijezda”

Završna, nacionalna razina projekta za poticanje čitanja i kreativnosti „Čitanjem do zvijezda” za učenike osnovnih škola bit će održana virtualno u ponedjeljak, 5. i utorak, 6. svibnja 2021.godine. Prvog dana bit će organizirano online natjecanje u kvizu znanja s početkom u 10 sati na kojem će sudjelovati i dvije ekipe iz Subotice, obje iz Osnovne škole „Matko Vuković”. Narednog dana bit će predstavljeni kreativni uratci među kojima i plakati učenika iz osnovnih škola „Vladimir Nazor” iz Đurđina i „Matko Vuković” iz Subotice, pobjednika prethodne razine natjecanja. Početak je u 8 sati.

Ovim natjecanjem bit će završen projekt za poticanje čitanja i kreativnosti „Čitanjem do zvijezda” za učenike osnovnih škola za školsku 2020./21. godine koji je ove godine zbog pandemije korone virusa na svim razinama održan virtualno. Ovogodišnja tema bila je „U svijetu knjiga”.

Organizatori kviza su Knjižničarsko društvo međimurske županije, a u Subotici ga provodi Gradska knjižnica Subotica u suradnji s NIU „Hrvatska riječ”.

Foto galerija

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“