Vijesti

11.6.2021.

Dodjela priznanja sudionicima kviza „Mreža čitanja”

Svečanom dodjelom nagrada i diploma srednjoškolcima, sudionicima kviza znanja i kreativnosti „Mreža čitanja” koje je zakazano za ponedjeljak, 14. lipnja 2021. godine u čitaonici Gradske knjižnice Subotica s početkom u 18 sati, bit će obilježen završetak još jedne sezone ovog interesantnog i jedinog kviza za poticanje čitanja za srednjoškolce u našem gradu. Tema kviza „Mreža čitanja” protekle školske godine bila je „Knjiga, knjižara, knjižnica” a u obje kategorije (online test znanja i multimedijski uradak) tijekom tri razine natjecanja sudjelovalo je 16 učenika subotičke Gimnazije „Svetozar Marković”, Politehničke i Medicinske škole koji nastavu pohađaju na hrvatskom jeziku.

Kviz u Hrvatskoj organizira Hrvatska mreža školskih knjižničara a u Subotici ga je protekle školske godine provela Gradska knjižnica Subotica u suradnji s NIU „Hrvatska riječ”.

 

Foto galerija

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“