Vijesti

18.3.2022.

Međuškolska razina „Čitanjem do zvijezda”

Međuškolska razina projekta za poticanje čitanja i kreativnosti „Čitanjem do zvijezda” za učenike subotičkih osnovnih i srednjih škola koji nastavu pohađaju na hrvatskom jeziku bit će održana u ponedjeljak, 21. ožujka 2022. godine u Gradskoj knjižnici Subotica s početkom u 10 sati. U dvije kategorije, online kvizu znanja i kreativnom uratku- plakat, takmičit će se učenici osnovnih škola „Matko Vuković” i „Ivan Milutinović” iz Subotice, „Matija Gubec” iz Tavankuta, „Ivan Milutinović” iz Male Bosne i „Vladimir Nazor” iz Đurđinakao i Politehničke srednje škole koji su se plasirali na školskim natjecanjima. Najbolji u obje kategorije predstavljat će Suboticu na državnom natjecanju u svibnju kada će se natjecati s ostalim učenicima iz cijele Hrvatske koji su prošli županijsku razinu kviza.

Organizatori ovog kviza za poticanje čitanja su Knjižničarsko društvo međimurske županije, a u Subotici ga provodi Gradska knjižnica Subotica u suradnji s NIU „Hrvatska riječ”.

Foto galerija

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“