Vijesti

20.4.2022.

Predstavljanje knjige Ivana Skenderovića „Tragom starih matičnih knjiga u Subotici”

Zavod za kulturu vojvođanskih Hrvata priređuje predstavljanje knjige „Tragom starih matičnih knjiga u Subotici : Povijest jedne male grane velike porodice Skenderović” autora Ivana Skenderovića u četvrtak, 21. travnja 2022. godine s početkom u 19 sati u čitaonici Gradske knjižnice Subotica.

Knjiga je tiskana 2020. godine kao četvrta u Biblioteci „Prinosi za povijesna istraživanja” Zavoda za kulturu vojvođanskih Hrvata. Recenzent je dr. sc. Robert Skenderović, a urednica Katarina Čeliković. Autor Ivan Skenderović na 256 stranica donosi ne samo priču o Skenderovićima, već je praćena sa sto četrdeset ilustracija, te osobito vrijednim porodičnim stablom, što je plod dugogodišnjeg traganja za fotografijama i arhivskim izvorima.

Foto galerija

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“