Vijesti

19.9.2022.

Predstavljanje knjige „Demografska i društvena održivost Hrvata u Vojvodini”

Zavod za kulturu vojvođanskih Hrvata priređuje predstavljanje knjige „Demografska i društvena održivost Hrvata u Vojvodini : aktualni trendovi, izazovi i perspektive” u ponedjeljak, 19. rujna 2022. godine s početkom u 18 sati u čitaonici Gradske knjižnice Suboticа. Knjigu će predstaviti autori dr. sc. Dražen Živić, dr. sc. Sandra Cvikić i Tomislav Žigmanov, prof., i urednica dr. sc. Ivana Bendra.

Ova po svom sadržaju i značaju aktualna knjiga tiskana je u sunakladi Instituta društvenih znanosti „Ivo Pilar”iz Zagreba, podružnica Vukovar, i Zavoda za kulturu vojvođanskih Hrvata iz Subotice, a recenzenti su izv. prof. dr. sc. Mario Bara i dr. sc. Ivo Turk.

Knjiga je plod istoimenog projekta koji je tijekom 2021. godine proveo Institut društvenih znanosti „Ivo Pilar” u suradnji sa Zavodom za kulturu vojvođanskih Hrvata.

Foto galerija

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“