Vijesti

8.4.2013.

Raspored rada Čitaonice Gradske biblioteke i kulturni program za razdoblje od 08.04. do 14.04. 2013. god.

Kako bismo izašli u susret vama, našim dragim korisnicima svakog tjedna ćemo na internetskoj stranici knjižnice i Facebook profilu objavljivati raspored rada Čitaonice Gradske biblioteke te kulturnih dešavanja za naredni tjedan. Dobro nam došli.

U ponedjeljak 8. 04. 2013. godine Čitaonica Gradske biblioteke radi do 18,30 sati s korisnicima.
Zavod za kulturu vojvođanskih Hrvata organizira predstavljanje knjige “Izazovi – sabiranja, sumjeravanja, tumačenja: studije i ogledi o knjiškim i književnim temama hrvatskoga istočnoga zagraničja” autora Tomislava Žigmanova u Čitaonici Gradske biblioteke s početkom u 19 sati.

U utorak 09. 04. 2013. godine Čitaonica Gradske biblioteke radi do 18 sati s korisnicima.
Srdačno Vas pozivamo na predavanje Milice Novković, autorice knjige “Porodični bukvar”, koja obrađuje teme iz oblasti odgoja djece i mladih. Saznat ćete što je to stvaralački odgoj i kako ga primijeniti. Događaj organizira d.o.o. RION FOR YOU.

U srijedu 10. 04. 2013. godine Čitaonica Gradske biblioteke radi do 18 sati s korisnicima.
U 19 sati Klub ljubitelja umjetnosti “Életjel“ organizira Dane mađarske poezije. Srdačno Vas očekujemo.

U petak 12.04.2013. godine u prostorijama izložbene sale Gradske biblioteke u 18 sati bit će otvorenje izložbe fotografija Fotokluba „Panonija“.

U subotu 13.04.2013. godine od 9 i od 11 sati, na Dječjem odjelu Gradske biblioteke organiziraju se Uskrsne radionice. Prijave zainteresirane djece primamo putem telefona 553-115 ili osobno na Dječjem odjelu. Cijena radionice je 150 dinara. Prijavite se na vrijeme jer je broj mjesta oganičen.

 Dobro nam došli.

 

Foto galerija

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“