Vijesti

15.4.2013.

Raspored rada čitaonice Gradske biblioteke i kulturni program za razdoblje od 15. do 19. travnja 2013. godine.

Kako bismo izašli u susret Vama, našim dragim korisnicima, svakoga tjedna ćemo na saјtu i facebook stranici objavljivati raspored rada čitaonice Gradske biblioteke, te raspored kulturnih događanja za predstojeći tjedan. Dobro nam došli!

U ponedjeljak, 15. travnja 2013. godine, čitaonica Gradske biblioteke radit će s korisnicima do 17.30 sati, jer će studenti Više škole za odgojitelje istu večer, s početkom u 19 sati, prirediti književnu večer.

U utorak, 16. travnja 2013. godine, čitaonica je za korisnike otvorena do 18.30 sati, a istu večer će s početkom u 19 sati biti predstavljena knjiga poznatog karikaturiste Pál Léphaft "Granični panoptikum II".

U srijedu, 17. travnja 2013. godine čitaonica Gradske biblitoeke radit će s korisnicima do 18.30 sati. U 19 sati počinje koncert harfi u organizaciji "Elekte". Ulaz je slobodan.


U četvrtak, 18. travnja 2013. godine, naša čitaonica će korisnicima biti na raspolaganju do 18 sati, budući da će s početkom u 19 sati Krug ljubitelja umjetnosti “ Életjel ” održati samostalnu izvođačku večer Gréta Basity i Enikő Görög.

Dobro nam došli!

 

Foto galerija

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“