"Kalandozás Könyvországban"

29.3.2021.

Lezárult a „Kalandozás Könyvországban“ nyereményjáték

A XIII. Kalandozás Könyvországban olvasásnépszerűsítő nyereményjátékunk, melyen a szabadkai és környékbeli általános iskolás tanulók vehetnek részt, lassan végéhez közeleg. Aki még nem töltötte ki a kérdőívet és szeretné, megteheti 2021. 03. 31 -ig a Szabadkai Városi Könyvtár honlapján http://www.subiblioteka.rs/hu/kviz-citam-i-skitam/. Minden szükséges anyag megtalálható a kérdőívben, de kiegészítő magyarázatot is találhattok a Szabadkai Városi Könyvtár Youtube csatornáján https://www.youtube.com/watch?v=0kQu-h9pdL0&t=99s.

Minden helyesen kitöltött kérdőív részt vesz a sorsolásban. Ugyanakkor emlékeztetünk benneteket, hogy a sorsolásban való részvétel másik feltétele, hogy megújítsátok tagsági könyveteket. Ezt 2021.március 31 -ig a gyermekosztályon tehetitek meg 300 dináros áron. Idén az egészségügyi előírások betartása érdekében, a nyilvános sorsolás közönség nélkül fog lezajlani csak a bizottság jelenlétével, és közvetíteni fogjuk élőben mindhárom nyelvű Facebook oldalunkon 2021. április 6- án, a Nemzetközi Gyermekkönyv Napján.

Fotó Galéria

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"