"Kalandozás Könyvországban"

1.2.2022.

A XIV. Kalandozás Könyvországban témája a mítoszok és legendák

Megkezdődött a Szabadkai Városi Könyvtár Kalandozás Könyvországban olvasásnépszerűsítő akciója. Ez alkalomból a média képviselőinek ismertettük az ideitémakört és a részvétel szabályait. A Könyvtár akcióján a szabadkai és környékbeli általánosiskolásokok vehetnek részt, akik február és március folyamán kedvezményesen, mindössze300 dináros áron íratkozhatnak a Gyermekosztályra és a fiókkönyvtárakba. A tanulóknak elkell olvasniuk a megadott irodalmat és kitölteni az online kérdőívet. Minden helyesen kitöltöttkérdőív részt vesz a sorsoláson, melyet 2022. április 4-én a Nemzetközi Gyermekkönyv Napalkalmából rendezünk.
A résztvevők védelme és biztonsága érdekében, valamint az előre nem látható járványügyihelyzet miatt a vetélkedő bemutatásának modelljét minden iskolával egyénileg egyeztetjük.

Részletesebb információt az akcióról a következő linken olvashatnak:
http://www.subiblioteka.rs/hu/kviz-citam-i-skitam/

Fotó Galéria

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"