Hírek

2016.9.1.

Kreatív írás a Szabadkai Városi Könyvtárban

A Szabadkai Városi Könyvtár 2016. szeptember 29-től december 22-ig Kreatív Írás című projektet indít Lovas Ildikó író, szerkesztő; Papp Melinda könyvtáros, valamint Csík Mónika költő, a Magyar Szó lektorának irányításával, olyan szabadkai középiskolás tanulók számára, akik újságírói-írói ambícióval rendelkeznek, illetve rendszeresen és örömmel foglalkoznak az irodalommal.

Kreatív Írás elnevezésű program keretén belül íróktól, újságíróktól és szerkesztőktől sajátíthatják el a szövegalkotás és a szövegszerkesztés sajátosságait, valamint lehetőséget kapnak kreativitásuk és tehetségük kibontakoztatására. Az így létrehozott alkotásokat a szakemberek értékelik, a legjobbak könyvjutalomban részesülnek.

A projekt résztvevői a szabadkai középiskolák magyar tagozatain, a magyar nyelv és irodalom órákon ismertetik a projektet. A programban való részvételhez a tanulóknak 2016. szeptember 19-ig egy ismertetőt kell átadniuk a szervezőknek Kedvenc könyvem címmel. Min. 15 fős csoportra számítanak. A résztvevő tanulók névsora szeptember 26-án lesz meghirdetve a Szabadkai Városi Könyvtár hivatalos honlapján.
Kapcsolattartó: Papp Melinda, Szabadkai Városi Könyvtár Kölcsönző osztály, telefon: 0631160970.

Kreatív Írás elnevezésű projekt a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. és a Szekeres László Alapítvány támogatásával valósul meg.

 

Fotó Galéria

Kövessen bennünket!

Facebook

Hírek

2022.7.6......

Térkép

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"