Hírek

2010.12.3.

Szakmai képzés iskolakönyvtárosok részére

A december 3-ra tervezett iskolakönyvtárosok számára szervezett egynapos akkreditált képzést december 10-re halasztjuk.

A szabadkai Városi Könyvtárban 2010. december10-én 11 órai kezdettel az újvidéki Vasanta Tanácsadási Iroda szervezésében a Városi Könyvtárral együttműködve akkreditált szakmai képzést rendeznek iskolakönyvtárosok részére A könyvtár mint univerzális tanterem címmel.

A szakmai képzés célja, hogy a résztvevők megismerkedjenek a könyvtári dokumentumok gyarapítási módjaival, hogy gyarapítási tervet tudjanak készíteni a tantárgypedagógusokkal karöltve, hogy megtanulják az állományvédelem alapjait, valamint, hogy sikeresen meg tudják szervezni a gyűjtemények felhasználását a tanítási órákon.

Előadók: dr. Dobrila Begenišić, Vesna Petrović könyvtári tanácsosok, Bognár Irén, törzskönyvtáros, és Vesna Stajšić, professzor.

A képzésen való részvétellel 8 kötelező akkreditációs órára tesznek szert a résztvevők.

Jelentkezni a vasanta.ns@gmail.com e-mail címen illetve telefonon lehet. A jelentkezéskor fel kell tüntetni a jelentkező vezeték- és keresztnevét.

A program ára 2500,00 dinár.

A részvételi díjat 2010.12.03-ig a Vasanta Iroda folyószámlájára (355000000113490419) kell befizetni, s a befizetőn fel kell tüntetni: Biblioteka univerzalna čitaonica

Hivatkozás 01

Kapcsolat: Vesna Stajšić, 021 55 77 45 mob. 063 871 31 37

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"