Hírek

2017.8.18.

Jubiláris Etno kamp

A nyári szünidő vége idén is az Etno kamp jegyében telik el. A tábor, melyet a Horvát Olvasókör szervez a Szabadkai Városi Könyvtár segítségével augusztus 21-én kezdődik a Vajdasági Horvátok Demokratikus Szövetségének épületében.

Az immár X. alkalommal megrendezésre kerülő táborban az általános iskolás diákok megismerhetik a vajdasági horvátok történelmét, hagyományait, szokásait. A kézműves-foglalkozások mellett néphagyományokkal, tamburazenével, tánccal, gasztronómiával, irodalommal, szavalással, színjátszással és más egyéb dologgal is megismerkedhetnek az érdeklődők.

A jubiláris X. Etno kamp augusztus 25-éig, péntekig tart, amikor 18.00 órai kezdettel a táborban készült tárgyak kiállításával és műsorral zárul az idei rendezvény.

Fotó Galéria

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"