Hírek

2017.9.28.

Аkciók a Könyhónap és a Könyvtár Napja alkalmából

Értesítjük a középiskolásokat, hogy a könyvhónap során 2017. október 2-a és október 31-e között kedvezményes áron, mindössze 400 dinárért betagosodhatnak a Szabadkai Városi Könyvtárba. Az olvasójegy tizenkét hónapig érvényes, mellyel minden osztályunk és fiókkönyvtárunk szolgáltatásai igénybe vehetők. A megbocsátás hónapjában, a kölcsönzési határidőn túl visszajutatott könyvekért nem róvunk fel késedelmi díjat..


A könyvtár napja alkalmából októberben a polgároknak is kedveskedünk. Október 9-től 14-ig a tagsági díj fele árán, 400 dinárért tagosodhat be minden polgár. Ezen felül, ebben az időszakban minden, kölcsönzési határidőt túllépő, olvasó esetében eltekintünk a késedelmi díj megfizettetésétől. A középiskolásokra ezek az akciók az egész hónap folyamán vonatkoznak.

Mindenkit szeretettel várunk!

 

Fotó Galéria

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"